Phonent.fi- verkkosivun varaosa- ja lisätarvikemyynti siirtyy uudelle Mobiiliosat.fi- sivustolle

Phonent.fi- verkkosivun varaosa- ja lisätarvikemyynti siirtyy uudelle Mobiiliosat.fi- sivustolle

Tehdessämme jatkuvaa parannustyötä palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin ja laajemmin, ilmoitammekin siirtävämme Phonent.fi-verkkosivuston varaosa- ja lisätarvikemyynnin uudelle sivustollemme Mobiiliosat.fi. Tämä strateginen siirto on suunniteltu tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen ja palvelemaan kaikkia asikasryhmiämme entistä tehokkaammin.

Siirron taustalla on halu keskittää Phonent.fi-sivuston tarjoama palvelu optimaalisesti. Phonent.fi tulee jatkossa toimimaan ensisijaisesti huoltopalveluiden tarjoajana sekä käytettyjen laitteiden myyntikanavana. Tämä keskittyminen mahdollistaa paremman palvelun ja asiakaskokemuksen näillä osa-alueilla.

Lisäksi varastonhallintamme on ollut retuperällä, jonka vuoksi joidenkin tuotteiden varastosaldot ovat voineet heiteillä. Uusi verkkokauppa mahdollistaa meille paremman varastonhallinnan, jonka avulla varastosaldot ja -tiedot pitävät paremmin paikkaansa!

Mobiiliosat.fi-sivustolle siirtyvä varaosa- ja lisätarvikemyynti tuo mukanaan useita etuja asiakkaillemme:

1. Keskittyminen ydintoimintoihin: Phonent.fi- sivusto keskittyy jatkossa ainoastaan kahteen ydintoimintaan, ei enää ns. sekatavaraputiikkitoimintaan, mikä mahdollistaa paremman huoltopalveluiden tarjoamisen ja käytettyjen laitteiden myynnin. Tämä keskittyminen tuo selkeyttä ja tehokkuutta palveluihimme.

2. Parannettu asiakaspalvelu: Mobiiliosat.fi-sivusto tarjoaa erikoistuneen alustan varaosien ja lisätarvikkeiden myyntiin. Tämä mahdollistaa paremman valikoiman, tarkemmat tuotetiedot sekä sujuvamman ostokokemuksen varaosien ja lisätarvikkeiden etsimisessä ja hankinnassa.

3. Helppo navigointi: Mobiiliosat.fi-sivusto on suunniteltu ja rakennettu erityisesti varaosa- ja lisätarvikemyyntiä varten. Tämä tekee sivustosta intuitiivisen ja helppokäyttöisen asiakkaillemme, jotta he voivat löytää tarvitsemansa tuotteet nopeasti ja vaivattomasti.

4. Tehokas logistiikka ja toimitukset: Uusi sivustomme mahdollistaa entistäkin paremman varastonhallinnan ja logistiikan, mikä takaa nopeat ja luotettavat toimitukset asiakkaillemme ympäri Suomen.

Vaikka varaosa- ja lisätarvikemyynti siirtyy Mobiiliosat.fi-sivustolle, Phonent.fi- sivusto jatkaa laadukkaiden huoltopalveluiden tarjoamista ja käytettyjen laitteiden myyntiä entistä parempana. Näiden palveluiden tarjoaminen on meille yhä ensiarvoisen tärkeää, ja tavoitteenamme on edelleen tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja tukea.

Verkkokauppamme tulevat olemaan vielä hetken aikaa sekaisin, kun teemme tarvittavia muutoksia. Mobiiliosat.fi- sivulta voi jo tilata täysin normaalisti!