Mikä Mobiiliosat.fi?

Tervetuloa Mobiiliosat.fi- verkkokauppaan! Mobiiliosat.fi on Pieksämäellä sijaitsevan Phonent Oy:n aputoiminimi.

Olemme (kohta) Suomen laajimman valikoiman omaava puhelimien ja muiden mobiililaitteiden varaosien verkkokauppa, joka täyttää tarpeesi ja ylittää odotuksesi. Toimintamme keskipisteenä on tarjota asiakkaillemme vaivaton verkkokauppa, jossa ei myydä “sikaa säkissä”. Varastomme Suomessa mahdollistaa laitteiden nopean ja tehokkaan korjaamisen ilman viikkojen tai kuukausien odottelua.

Kaikki verkkokauppamme varaosat ja muut tuotteet lähetetään suoraan omasta varastostamme Suomesta, joka takaa nopeat toimitukset ja luotettavan ostokokemuksen. Käytämme samoja varaosia myös omassa huoltoliikkeessämme, joka varmistaa, että tarjoamamme tuotteet ovat testattuja ja laadukkaita.

Laajennamme valikoimaamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voisimme vastata entistäkin paremmin kuluttaja- & yritysasiakkaidemme tarpeisiin.  Pyrimme edistämään kestävää kehitystä laitteiden korjaamisen mahdollistamisen avulla, joka vähentää elektroniikkajätteen määrää ja edistää ympäristöystävällisempää kulutusta. Rikkinäisen laitteen korjaaminen uuden laitteen oston sijaan säästää huomattavasti luonnonvaroja.

Valikoimastamme löydät niin alkuperäiset, OEM- kuin tarvikevaraosat, jotta jokaisen budjettiin löytyisi sopiva vaihtoehto. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat juuri tarpeisiinsa parhaiten sopivan varaosan, halutaan laite sitten alkuperäiskuntoiseksi tai budjettivaihtoehdolla kuntoon!

Lisäksi tuotamme omalle YouTube-kanavallamme ohjevideoita , jotta kuka tahansa voi helposti ja turvallisesti huoltaa laitteensa itse. Näin säästät aikaa ja rahaa, ja voit halutessasi saada laitteesi kuntoon ilman ammattilaisen apua.

Mobiiliosat.fi_2

Kuva luoto tekoälyllä

Mobiiliosat.fi_3

Kuva luoto tekoälyllä

01
"Kaikki alkoi siitä kun mä...."

Tarjonta ei kohdannut kysyntää

"Ei tähän laitteeseen löydy mistään varaosaa.. eikun, tuolta löytyi mutta toimituksessa kestää 2-3 viikkoa". Olemme tuskailleet tämän samaisen asian kanssa lukemattomia kertoja. Euroopan (eikä välttämättä kauempaakaan) alueelta ei tahdo löytyä verkkokauppaa mobiililaitteiden varaosien toimittajaksi joka oikeasti olisi tietoinen myymiensä varaosien laadusta eikä myisi ns. sikaa säkissä. Yhdellä tavarantoimittajalla voi olla samaa varaosaa myynnissä 5- eri laatua, eikä laatuluokat välttämättä mene aina yksi yhteen.

Koska mielestämme Suomesta puuttui toimija, joka pystyy vastaamaan kuluttaja- SEKÄ yritysaiakkaiden tarpeisiin, päätimme luuoda ratkaisun ongelmaan itse. Meidän valikoimastamme löytyy samoja varaosia ja tarvikkeita joita käytämme itse Phonent- huoltoliikkeessämme.

02
"Eihän teillä ole tätäkään varaosaa..."

Laajentuva valikoima

ONPAS, mutta se ei vielä ole kerennyt verkkokauppamme valikoimaan! Koska Suomessa myytäviä/myytyjä mobiililaitteita on satoja, ellei jo tuhansiakin malleja, ei verkkokaupassamme voi ihan kaikkea vielä löytyä. Tämän tekstin kirjoitushetkellä verkkosivutamme löytyy varaosia noin 200- eri mallille, tämä luku on nousemassa n. 1200 malliin.

Mobiiliosat.fi_4

Kuva luoto tekoälyllä

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää koskien laitteesi huoltoa tai varaosan yhteensopivuutta ethän epäröi ottaa yhteyttä sähköpostise tai puhelimella. Myös huoltoliikkeessämme saa tulla kysymään apua mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Varaosien lisäksi verkkokaupassamme on laaja valikoima erilaisia työkaluja mobiilialitteiden huoltamiseen. Työkalut soveltuvat toki myös mm. kellojen sekä silmälasien huoltamiseen. Meillä on työkaluja (ruuvimeisseleitä, erikoistyökaluja yms.) moneen eri hintaluokkaan ja käyttötarkoitukseen. Yhteen näytön vaihtamiseen kun ei kannata ammattityökaluja hankkia, ellei erikseen näin halua.

Tuotamme YouTube- kanavallemme sisältöä ja ohjevideoita koskien mobiililaitteiden huoltoa. Kanavalla järjestetään lisäksi mm. arvontoja sekä live- lähetyksiä. Mikäli haluat että korjaamme laitteesi ja teemme tästä samall ohjevideon YouTubeen, ota yhteyttä niin järjestetään asia!

Mobiiliosat.fi_6

Kuva luoto tekoälyllä

03
Ei sikaa säkissä

Luotamme myymiimme varaosiin ja tarvikkeisiin

Olemme toimineet yksityisenä puhelin- & tietokonehuoltoliikkeenä vuodesta 2019, jonka aikana olemme tutustuneet moniin eri tavarantoimittajiin ja kauppiaisiin. Näistä olemme valikoineet parhaat varaosat ja työkalut, joita uskallamme itsekkin tarjota myytäväksi eteenpäin. Valikoimassamme on niin edullisempia tarvikeosia kuin laadukkaampia OEM- ja alkuperäisosiakin.

Toimitamme kaikki varaosat suoraan Suomen varastoltamme, Pieksämäeltä. Tilaa arkisin ennen klo. 15 niin pakettisi lähtee matkaan jo samana päivänä!

What are you looking for in Partdo?

Varaosatyypit

Alkuperäinen: “Alkuperäinen varaosa suoraan laitevalmistajalta.”

  • Alkuperäinen varaosa on valmistettu ja toimitettu suoraan laitevalmistajalta varmistaen täydellisen yhteensopivuuden ja luotettavuuden laitteen kanssa.

Pulled: “Pulled varaosa: Alkuperäinen varaosa, joka on irrotettu laitteesta. Lisäoptio A/B/C kertoo varosan ulkoisen kunnon. A= Täysin uutta vastaava, B= Joitakin pieniä, lähes huomaamattomia ulkoisia käytön jälkiä, C= Ulkoista kulumaa voi esiintyä jonkin verran. Kaikki Pulled- osat ovat täysin toimivia ja varaosatakuumme piirissä!”

  • “Pulled” varaosa on alkuperäinen osa, joka on huolellisesti irrotettu toimivasta laitteesta.
  • Vaikka varaosa onkin irroitettu kasatusta laitteesta, se on tarkastettu ja hyväksytty käytettäväksi uudelleen, mikä tekee siitä edullisemman vaihtoehdon alkuperäiselle varaosalle.
  • Joidenkin laitteiden kohdalla alkuperäisiä varaosia ei ole mahdollista saada, jolloin pulled- varaosat ovat paras vaihtoehdo saada alkuperäisiä varaosia.

OEM: “OEM varaosa: Varaosa, joka on valmistettu laitetoimittajan toimesta.”

  • OEM-varaosat ovat valmistettu laitetoimittajan toimesta alkuperäistä laitetta varten.
  • Vaikka ne eivät olekaan suoraan laitevalmistajan brändin alla, ne ovat suunniteltu täysin yhteensopiviksi alkuperäisten osien kanssa ja tarjoavat korkean laadun ja luotettavuuden.

Tarvike: ”Tarvike: Vaihtoehtoinen varaosa, joka täyttää tai ylittää alkuperäisen osan laatuvaatimukset.”

  • Tarvikevaraosat ovat todella hyvä vaihtoehto alkuperäisille ja OEM-varaosille. Ne tarjoavat kilpailukykyisen hinnan ja silti täyttävät tai jopa ylittävät alkuperäisen osan laatuvaatimukset.
  • Vaikka ne eivät olekaan alkuperäisiä, tarvikevaraosat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.
 
Kaikilla myymillämme varaosilla on sama 12 kuukauden takuu.

Lue lisää varaosatyypeistä täältä.