Liity yritysasiakkaaksi

Liity Mobiiliosat.fi yritysasiakkaaksi ja hyödynnä yritysiakkaiden hinnat! Jokainen yrityskäyttäjä saa kiinteän alennusprosentin kaikista tuotteistamme (Alennus keskimääräisesti 30% kuluttajahinnoista). Ilmoittamalla laskutustavan, saat myös luottomahdollisuuden käyttöön (vaatii luottotietojen tarkistamisen), maksuehto 14pv netto. Huomioithan että hyväksymme ainoastaan yrityksiä, joiden asiakkuus on jatkuva. Mikäli haluat tehdä kertaostoksen, pyydä tuotteesta tarjous sähköpostitse tai “Ota yhteyttä”- lomakkeella.

Yrityskohtainen luottoraja

14pv maksuaikaa

Nopea toimitus

Yksilöllinen asiakaspalvelu

Yritysasiakkaat

Yrityksen tiedot

https://
Haluttu maksutapa
Laskutustapa

Yhteyshenkilön tiedot

What are you looking for in Partdo?

Varaosatyypit

Alkuperäinen: “Alkuperäinen varaosa suoraan laitevalmistajalta.”

  • Alkuperäinen varaosa on valmistettu ja toimitettu suoraan laitevalmistajalta varmistaen täydellisen yhteensopivuuden ja luotettavuuden laitteen kanssa.

Pulled: “Pulled varaosa: Alkuperäinen varaosa, joka on irrotettu laitteesta. Lisäoptio A/B/C kertoo varosan ulkoisen kunnon. A= Täysin uutta vastaava, B= Joitakin pieniä, lähes huomaamattomia ulkoisia käytön jälkiä, C= Ulkoista kulumaa voi esiintyä jonkin verran. Kaikki Pulled- osat ovat täysin toimivia ja varaosatakuumme piirissä!”

  • “Pulled” varaosa on alkuperäinen osa, joka on huolellisesti irrotettu toimivasta laitteesta.
  • Vaikka varaosa onkin irroitettu kasatusta laitteesta, se on tarkastettu ja hyväksytty käytettäväksi uudelleen, mikä tekee siitä edullisemman vaihtoehdon alkuperäiselle varaosalle.
  • Joidenkin laitteiden kohdalla alkuperäisiä varaosia ei ole mahdollista saada, jolloin pulled- varaosat ovat paras vaihtoehdo saada alkuperäisiä varaosia.

OEM: “OEM varaosa: Varaosa, joka on valmistettu laitetoimittajan toimesta.”

  • OEM-varaosat ovat valmistettu laitetoimittajan toimesta alkuperäistä laitetta varten.
  • Vaikka ne eivät olekaan suoraan laitevalmistajan brändin alla, ne ovat suunniteltu täysin yhteensopiviksi alkuperäisten osien kanssa ja tarjoavat korkean laadun ja luotettavuuden.

Tarvike: ”Tarvike: Vaihtoehtoinen varaosa, joka täyttää tai ylittää alkuperäisen osan laatuvaatimukset.”

  • Tarvikevaraosat ovat todella hyvä vaihtoehto alkuperäisille ja OEM-varaosille. Ne tarjoavat kilpailukykyisen hinnan ja silti täyttävät tai jopa ylittävät alkuperäisen osan laatuvaatimukset.
  • Vaikka ne eivät olekaan alkuperäisiä, tarvikevaraosat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.
 
Kaikilla myymillämme varaosilla on sama 12 kuukauden takuu.

Lue lisää varaosatyypeistä täältä.